Vacature machineoperator

Dit ga je doen!

Met een enthousiast en hecht team richt Las- en Konstruktiebedrijf Peter de Jong zich voornamelijk op utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie, trappen en hekwerken. Staal is in ieder bouwwerk aanwezig en in de loop der jaren hebben wij dan ook mooie staalprojecten gerealiseerd en opgeleverd. Hierbij kun je denken aan de staalconstructie van het Koning Willem II stadion en de bekende Tivoli parkeergarage in Tilburg.

In de functie van Machine Operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen, instellen én onderhouden van diverse (CNC) machines binnen ons productieproces. Voor je aan de slag gaat met de productie van een product, zorg jij voor het laden en lossen van de verschillende materialen. Je zal gaan werken met een plasma snijmachine, ontbraammachine en onze zaagmachine. (in het voorjaar van 2024 komt onze nieuwe boor-zaag machine)

Dit ben jij

Wil jij ook graag vol trots terugkijken op projecten waar jij jouw aandeel in hebt gehad? Wat is er nou mooier, dan kunnen zeggen dat jij hebt meegebouwd aan bijvoorbeeld een voetbalstadion?

Voor deze functie zoeken wij iemand die samen met collega’s wil bouwen aan deze leuke projecten. Je hebt een collegiale instelling en vindt teamwork dan ook erg belangrijk. Herken jij jezelf daarnaast in de volgende punten?

 • Je hebt enige materiaalkennis van verschillende soorten staal.
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je hebt een flexibele instelling.

Dit bieden wij jou

Wij zijn klaar voor de toekomst! Er staan nog leuke projecten op de planning en daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken. Het team van Las- en Konstruktiebedrijf Peter de Jong staat klaar om jou met open armen te ontvangen.

Natuurlijk zal jouw harde werken worden beloond. Word jij onze nieuwe collega? Dan kun jij rekenen op het volgende:

 • Een functie voor 32 tot 40 uur per week.
 • Een familiebedrijf met een relaxte sfeer.
 • Veel diversiteit in projecten.
 • Mogelijkheid tot cursussen en bijscholing.
 • Een hechte groep collega’s met gezellige vaklui.
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen.
 • Overuren worden uitbetaald voor een hoger netto uurloon.
 • In voorjaar 2024 krijgen we een spiksplinternieuwe boor-zaagmachine.
 • Hele gezellige borrels en leuke activiteiten met collega’s.

Vragen of meer weten?

Heb je vragen over deze vacature voor de functie van Machine Operator bij Las- en Konstruktiebedrijf Peter de Jong in Goirle? Neem dan gerust contact met ons op. Denk jij een geschikte kandidaat te zijn voor deze functie? Solliciteer dan direct en stuur ons jouw gegevens door.

Over Las- en Konstruktiebedrijf Peter de Jong b.v.

Peter de Jong begon 45 jaar geleden als las- en smederijbedrijf. Omdat het bedrijf binnen 7 jaar al snel uit zijn jasje groeide, was een verhuizing binnen Goirle noodzakelijk. Door de jaren heen is de verscheidenheid aan projecten sterk gegroeid, wat zorgt voor een gezonde continuïteit. Intussen richt Las- en Konstruktiebedrijf Peter de Jong zich met een team van 25 collega’s voornamelijk op utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie, trappen en hekwerken. Als erkend leerbedrijf wordt er veel waarde gehecht aan het opleiden van nieuwe vakmannen. De Jong kijkt al jaren met trots naar één van hun pronkstukken: het Willem 2 Stadion in Tilburg!

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op, de koffie staat klaar!

Interesse in deze vacature?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Stuur je liever een mailtje? Mail dan naar werkenbij@peterdejong.nl

Bellen naar 013-5345345 mag natuurlijk ook, vraag dan naar Martijn.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, png, gif, eps, Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Erkend leerbedrijf

  Al 45 jaar is Las- en Konstruktiebedrijf Peter de Jong b.v. gespecialiseerd in het produceren en monteren van staalconstructies in de breedste zin van het woord. Omdat we deze opgedane kennis ook graag overdragen aan de nieuwe generatie zijn we al jaren een erkend leerbedrijf voor het vak “constructiewerker”.

  Wil je een BBL of BOL opleiding gaan doen? Of zoek je een toffe locatie voor een snuffelstage? Stuur dan een mailtje naar werkenbij@peterdejong.nl.

  Werkzaamheden van Peter de Jong b.v.

  De productie en montage wordt met uiterste precisie in eigen beheer verzorgd!