Over ons

Historie

In het landelijke buitengebied van Goirle, op “d’n Baokertaand”, begon Peter de Jong in 1978 in de schuur van zijn moeder een las- en smederijbedrijf. Hier werkte hij enkele jaren waarin het bedrijf alsmaar groeide. Om het groeiende bedrijf, toentertijd Lasbedrijf en Smederij Peter de Jong b.v. geheten, te kunnen huisvesten werd een pand in de Weverstraat in Goirle gevonden. Hier werd gewerkt aan een verscheidenheid van projecten welke door heel Brabant werden opgeleverd. Na ruim zeven jaar groeide het bedrijf ook hier uit z’n jasje waardoor een verhuizing naar de huidige locatie, de Vollerstraat in Goirle, niet uit kon blijven.

Op deze locatie zijn in de loop der jaren mooie projecten gerealiseerd en opgeleverd. Denk hierbij aan de staalconstructie van het Koning Willem II Stadion en de Tivoli parkeergarage in Tilburg. Projecten waar we nog steeds erg trots op zijn. Inmiddels hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring binnen de staalbouw. U kunt bij ons dan ook terecht voor een grote verscheidenheid aan projecten. Van een latei voor uw woonhuis tot complete staalconstructies en trappen of hekwerken voor onder andere bedrijfshallen, scholen en kantoren.

Certificeringen

In onze branche staan de ontwikkelingen niet stil. Niet op technisch vlak maar ook niet op het gebied van certificering. Wij beschikken over de volgende certificaten:

Interesse in een van onze vacatures?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Stuur je liever een mailtje? Mail dan naar werkenbij@peterdejong.nl

Bellen naar 013-5345345 mag natuurlijk ook, vraag dan naar Martijn.

Vollerstraat 7
5051 JV Goirle[T] 013 – 5 345 345

Werkzaamheden van Peter de Jong b.v.

De productie en montage wordt met uiterste precisie in eigen beheer verzorgd!