Werkgebieden

Hieronder ziet u een opsomming van de werkgebieden waarbinnen wij u van dienst kunnen zijn. Klik op het onderwerp waar u meer over wilt weten:

Binnen deze werkgebieden worden alle werkzaamheden in eigen beheer uitgevoerd.

Staalconstructies en stalen spanten

Staal is in ieder bouwwerk aanwezig. Voor alle denkbare staalconstructie-werkzaamheden, gecoat in een kleur naar keuze, kunt u bij ons terecht. Dit varieert van omvangrijke staalconstructies voor bedrijfshallen, kantoorpanden, scholen of winkelprojecten tot ietwat kleinere nieuwbouw- of renovatieprojecten. Als een opdracht akkoord is bevonden gaan wij aan de slag met het uittekenen van elk specifiek onderdeel van de betreffende staalconstructie. Deze onderdelen tekenen wij met behulp van de meest moderne digitale apparatuur afzonderlijk van elkaar uit. Specificaties zoals meerdere verdiepingen, extreme hoogtes of grote overspanningen zijn hierdoor ook perfect uit te werken.

Wij adviseren u om ons in een zo vroeg mogelijk stadium binnen het project te betrekken. Op deze manier kunt u optimaal profiteren van onze door de jaren heen opgedane productkennis, creativiteit en vakmanschap. In het vroege stadium kan onze inbreng van onschatbare waarde zijn. Benader ons dus gerust voor een professioneel advies betreft een materiaalkeuze of constructietechnische details.