Trappen en hekwerken

Las- en Konstruktiebedrijf Peter de Jong b.v. ontwerpt, realiseert en monteert al diverse jaren op maat gemaakte trappen en hekwerken, zowel binnen de zakelijke markt als in opdracht van particulieren. Zowel het engineeren als het produceren en monteren voeren wij in eigen beheer uit. Wat meer eenvoudigere rechte trappen, complexere spiltrappen of een volledig eigen op maat gemaakt ontwerp? Dit alles behoort tot onze mogelijkheden. Wij inventariseren uw wensen en in combinatie met onze kennis en ervaring resulteert een ontwerp van strak tot uitsluitend functioneel en/of een opvallend design wat naadloos aansluit bij de uitstraling van de locatie.

Direct naar

Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd.

Bordessen

In veel gevallen combineren wij het ontwerp van een trap met (enkele) bordessen. Elke trap is uniek en ook het uitdenken en realiseren van een bordes behandelen wij op deze manier. Veilig en efficiënt kunnen werken is altijd het uitgangspunt.

Hekwerken

Door de jaren heen hebben wij al vele soorten hekwerken mogen vervaardigen, zowel voor particulieren als bedrijfsmatige projecten. Hierbij kunt u denken aan sierhekwerken, poorten of een valbeveiliging. Zowel de staalconstructie als de aanverwante producten kunnen wij voor u verzorgen.