Vacature monteur staalconstructie

Wat ga je doen?

Om te beginnen werk je als monteur staalconstructie meestal op locatie in teamverband om daar de constructies te monteren. Daarnaast verschillen de werkzaamheden van het monteren van staalconstructies en renovatieprojecten tot het plaatsen van trappen en hekwerken. Alle bijkomende werkzaamheden pak je ook in samenwerking met je collega’s mee op. Je bent niet alleen een staalconstructiemonteur maar ook vertegenwoordiger van Las- en konstruktiebedrijf Peter de Jong b.v. naar zowel opdrachtgevers als de leveranciers.

Wat neem je mee als Monteur staalconstructie

 • LBO/MBO werk- en denkniveau
 • Ervaring in montage van staalconstructies
 • Praktische en pragmatische instelling
 • Technisch inzicht
 • Collegialiteit en een aanpakkers-mentaliteit
 • Diploma VCA-basis

Wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk wordt hard werk beloond. Las- en Konstruktiebedrijf Peter de Jong b.v. biedt jou:

 • Een prettige informele werksfeer binnen een familiebedrijf
 • Divers werk en afwisselende projecten
 • Mogelijkheid tot cursussen en bijscholing
 • Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaalbewerkingsbedrijf

Wie is Las- en Konstruktiebedrijf Peter de Jong b.v.?

Peter de Jong begon ruim 40 jaar geleden als las- en smederijbedrijf. Omdat het bedrijf binnen 7 jaar al snel uit zijn jasje groeide, was een verhuizing binnen Goirle noodzakelijk. Door de jaren heen is de verscheidenheid aan projecten sterk gegroeid, wat zorgt voor een gezonde continuïteit. Intussen richt Las- en Konstruktiebedrijf Peter de Jong zich met een team van 25 collega’s voornamelijk op utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie, trappen en hekwerken. Als erkend leerbedrijf wordt er veel waarde gehecht aan het opleiden van nieuwe vakmannen. De Jong kijkt al jaren met trots naar één van hun pronkstukken: het Willem 2 Stadion in Tilburg!

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan via het sollicitatieformulier op deze pagina.

Interesse in deze vacature?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Stuur je liever een mailtje? Mail dan naar werkenbij@peterdejong.nl

Bellen naar 013-5345345 mag natuurlijk ook, vraag dan naar Martijn.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, png, gif, eps, Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Erkend leerbedrijf

  Ten slotte vertellen we je graag meer over ons familiebedrijf. Al 45 jaar is Las- en Konstruktiebedrijf Peter de Jong b.v. gespecialiseerd in het produceren en monteren van staalconstructies. We zijn al jaren een erkend leerbedrijf voor het vak “constructiewerker”. Voornamelijk omdat we deze opgedane kennis graag overdragen aan de nieuwe generatie. Wil je een BBL of BOL opleiding gaan doen? Of zoek je een toffe locatie voor een snuffelstage? Stuur dan een mailtje naar werkenbij@peterdejong.nl.

  Werkzaamheden van Peter de Jong b.v.

  De productie en montage wordt met uiterste precisie in eigen beheer verzorgd!